Slagelse Boligselskab

Slagelse Boligselskab(SB) har i samarbejde med Slagelse Kommune og Grøn Fornuft igangsat en visionær proces omkring udvikling af delområdet i det nye byudviklingsområde. Delområdet har arbejdstitlen: Engdraget.

Projektet omfatter 126 boliger i en tæt-lav bebyggelsesform og henvender sig primært til 3 målgrupper: Unge nyetablerede, aktive singler og engagerede familier. Med dette fokus tager Slagelse Boligselskab tråden op fra Byrådets vision om, at styrke bosætning, uddannelse og erhvervsfremme i kommunen.

Byggemodningen af Engdraget er en opgave som vi udfører for Slagelse Boligselskab.
Terrænet skal reguleres, så der bliver et jævnt fald ned mod den lille sø, som skal optage regnvandet fra området.

Læs mere under dette link
Link til Engdraget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *